De beste wijn uit de Algarve

Quinta dos Vales is een prachtig wijn landgoed gelegen in het hart van de westelijke Algarve. Dit bescheiden landgoed van 44 hectare wordt nu beschouwd als een van de beste wijngaarden in de Algarve met de erkenning van internationale organisaties. Bezoekers komen van heinde en verre om deze wijngaard, welke tevens is voorzien van prachtige kunstwerken, te bezoeken.

Marquês dos Vales is het belangrijkste wijnlabel  van de wijngaard Quinta dos Vales . Sinds 2016 is dit uitgebreid met het DIALOG label, een wijnlabel speciaal voor horeca.

De filosofie van deze wijngaard is van wijnstok tot aan de fles gebaseerd op kwaliteit, in plaats van kwantiteit. Zij geloven dan ook dat dit de reden is dat dat Quinta dos Vales zeer snel is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende wijnproducenten in de opkomende wijnmarkt van de Algarve.

Het Marquês dos Vales label vertegenwoordigt het beste van wijn uit de Algarve door een heerlijke variatie van rood, wit en rosé.

Het bewijs van hun succes is het aantal medailles en onderscheidingen (meer dan 100 sinds 2008), en veel goede recensies, in professionele tijdschriften en door wijncritici, welke zij de afgelopen jaren hebben ontvangen.

Zij bereikten dit mede door de strenge kwaliteitscontrole van alle procedures, maar ook door hun flexibiliteit in het leren en het creëren van een steeds beter product.

Met gepaste trots…

Quinta dos Vales is trots op de meer dan 100 medailles en onderscheidingen die zij gewonnen heeft met nationale en internationale wedstrijden.

Van de eerste wijn in 2008 tot nu toe hebben zij aan veel wijncompetities meegedaan wat resulterende in hun huidige label Marquês dos Vales en wordt geëerd met veel lof en goede recensies.

Tegenwoordig nemen zij nog deel aan bepaalde wijncompetities (2-3 per jaar) ter bevestiging van de voortdurende toewijding aan de kwaliteit van hun wijnen